2-DAGES PACKRAFT-EVENTYR

Google rating 5 stars
Vores packraftere vurderer os med 9,8! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vores packraftere vurderer os med 9,8!
5/5
Google rating 5 stars

Hos Packraft Travel booker du et 2-dages uafhængigt Packraft-eventyr
i den betagende natur i nationalparken Eifel i Tyskland.

🥾🚴 Vandre, cykle, padle og sove 🚣🏕️

HVAD ER PACKRAFTING?

Packrafting er en forholdsvis ny sport. En hybrid mellem backpacking og rafting, der giver dig mulighed for at opleve den uspolerede natur i sin fineste form. En packraft er en letvægts oppustelig båd, der passer i en rygsæk. Perfekt til at krydse søer, floder og vandløb som en del af en længere rute til fods eller på cykel. Når din vandresti bliver afbrudt af vand, skal du blot fylde packraft’en med luft, og fortsætte eventyret med packraft.

DET 2-DAGES PACKRAFT-EVENTYR

Oplev de smukke grønne bakker og klare søer i Eifel Nationalpark i sin reneste form til fods og med flåde på 2-dages packraft-trail. Du følger stien helt uafhængigt, i fred og ro, så du genoplader dig selv helt og aldeles. Det er forudsætningen for vores packraft-eventyr!

Vi giver dig de smukkeste ruter og et komplet packraft-udstyr, så du kan nyde et afslappende eventyr.

Vil du se lidt mere af Eifel? Vælg, når du bestiller en kombination af packrafting og bikerafting. Så kan du endda bruge en dag på at udforske Eifel på cykel og tømmerflåde på et bikeraft-trail!

Se 2-dages rute👇

DIT PACKRAFT-UDSTYR
VI TAGER OS AF ALT

Når du booker dit packrafting-eventyr hos os, ved du, at du kan være sikker på, at der er sørget for alt. Begynd med… dit packrafting-udstyr.

RYGSÆK

En trekkingrygsæk, som kan indeholde dit pakkeflådeudstyr og personlige ting.

PACKRAFT & PADLE

En letvægts oppustelig packraft, airbag og 4-pakke padle.

CYKEL OG HJELM

En robust mountainbike og en hjelm til at erobre ethvert terræn (valgfrit).

VANDTÆTTE BAG

En vandtæt taske til at beskytte alle dine personlige og værdifulde ejendele.

SIMNINGSVÄST

Du vil kun padle på rolige floder, men sikkerheden kommer først og fremmest. Altid.

FOODPACK

Boost din energi hele dagen med vores ekspeditionsmadpakke.

Glamping • Basecamp Packraft Travel
BASECAMP
SLAPPE AF OG GENOPLADE...

Vores helt nye basecamp ligger på en campingplads i Heimbach. Midt i naturen i Eifel Nationalpark. Basislejren er start- og slutpunktet for alle ruter. Her finder du alt, hvad du har brug for til et afslappende ophold efter en oplevelsesrig dag. Et varmt brusebad, et afslapningsområde, hvor du kan se tilbage på din dag ved lejrbålet, et soveområde, hvor du kan overnatte i et telt efter eget valg, og The Dome.

Det er her, du kan tjekke ind og ud, møde vores rangers, få din daglige friske morgenmad, madpakke til resten af dagen og forfriskende drikkevarer og snacks til aftenen.

GLAMPING ELLER TILBAGE TIL DET BASALE
SOVE UNDER STJERNERNE ✨

Hos Packraft Travel kan du selv vælge… Medbringer du dit eget telt og soveudstyr eller vælger du at gøre det bekvemt?

Så kan du vælge et af vores helt nye telte. Overnat i et enkelt telt inkl. liggeunderlag, sovepose og eget bord og stole udenfor. Eller… bliv i luksus og vælg et rummeligt Glamping-telt, der er fuldt udstyret med en komfortabel seng med madras, dyne, pude, sengelinned, badehåndklæder, viskestykker, bord, stole, service og køleboks. Perfekt til at trække sig tilbage og slappe af.

Har du lyst til en lækker frisk morgenmad om morgenen? Vi tager os af det!

PRAKTISK INFO

med følgende tilføjelser...

Basic telt

Har du ikke lyst til at slæbe rundt på dit eget campingudstyr? Så vælg et helt nyt basistelt hos os. Det fuldt udstyrede telt med Fresh & Black-teknologi holder det køligt og mørkt indenfor. Efter en dag med mange eventyr kan du slappe af foran teltet på din egen campingplads.

YDERLIGERE OVERNATNING

Vil du starte dit eventyr helt udhvilet og energifyldt? Book en ekstra overnatning før dit eventyr.

Ekspedition madpakke info

Hold dig næret og fuld af energi med vores

Expedition Foodpack

som du kan tilføje til din booking. Det omfatter en lækker frisk morgenmad, frokost, snacks og aftensmad. Pakken giver dig dermed al den ernæring, du har brug for til dit packrafting-eventyr. I The Dome kan du få kolde drikkevarer og snacks til aftenen.

Book din tur

Er du klar til dit næste eventyr?

Book din 2-dages vandretur, og vælg din indkvartering, madpakke og andre ekstraydelser i næste trin.

2-DAY TRAIL

119 pr. person
 • Komplet packraft-udstyr
 • Vandre- og padlestier i 2 dage
 • Valgfrit: 1 dags bikerafting
 • Instruktioner fra en ranger
 • 1 nat i basecamp (dag 1)
 • Parkeringsplads på basecamp
 •  

2-DAY TRAIL

119 pr. person
 • Komplet packraft-udstyr
 • Vandre- og padlestier i 2 dage
 • Valgfrit: 1 dags bikerafting
 • Instruktioner fra en ranger
 • Parkeringsplads på basecamp
 • 1 nat i basecamp (dag 1)

Praktisk information

STIER FOR SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE

Packraft-stierne er ikke guidede. Foretrækker du ikke at tage af sted alene? Saml dit eget rejsegruppe (partner, venner, familie, kolleger) for at opleve eventyret sammen.


CHECK-IN OG CHECK-OUT

Ankomst mellem 8:30 og 9:00 om morgenen til basecampen for at starte din vandretur. Fra kl. 15.00 kan du tjekke ind på din bolig. Der er mulighed for at tjekke ud indtil kl. 10.00 den sidste dag af opholdet.

Har du bestilt en ekstra overnatning før din tur? Derefter er det muligt at tjekke ind mellem kl. 15.00 og 18.00.

VEJEN

På den første dag på din vandretur starter vores ranger kl. 9.30 med en briefing om ruten og dit udstyr. Fra kl. 10.00 kan du tage af sted på egen hånd.

På dag 2 af din vandretur kan du selv bestemme starttidspunktet for vandreturen. Så start din dag med morgenmad i dit eget tempo.

Den sidste dag på din vandretur forventer vi, at du er tilbage i basecamp mellem kl. 15 og 18. Tag dig tid til at opleve eventyret i dit eget tempo!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Packraft Travel tilbyder flere forskellige ruter til forskellige niveauer af kondition og erfaring. Så stort set alle med et godt fysisk helbred kan gennemføre vores stier med succes. Du får også masser af tid til at hvile, tage en pause og nyde den fantastiske udsigt.

Vi byder især par, små grupper af venner, kolleger og enlige rejsende i alderen 20-45 år velkommen. Minimumsalderen for at deltage i vores stier er 18 år.

Absolut. Du får klare instruktioner om ruten og dit udstyr af en af vores rangers, og du bestemmer selv, hvor mange pauser du vil holde.

Når du kommer ned i vandet, kan du nemt puste packraft’en op med den specielle oppustningspose. Du fylder luft i oppustningsposen, der ligner en luftstol, og presser luften ind i flåden. Det bør tage dig omkring 5 til 6 fulde oppustningsposer at puste din packraft helt op. Når du har padlet gennem et fantastisk landskab, kommer du tilbage på land, lader luft fra packraften, ruller den sammen og lægger den tilbage i din rygsæk.

Nej. Det, der gør vores koncept så sjovt, er, at du tager af sted på egen hånd med alt det udstyr, du har brug for til et unikt eventyr.

Følg stien alene, sammen med din partner, ven(e), kolleger eller andet selskab.

100%. Vi har nøje udvalgt sikre ruter og giver dig sikkerhedsinstruktioner og førsteklasses packraftingudstyr.

Hvis du har spørgsmål undervejs, er vores rangers altid til rådighed på telefonen!

Vælg en af pakkerne ovenfor for at begynde at booke dit 1, 2 eller 3-dages eventyr. Du vil blive ført gennem et nemt bookingsystem i kun få trin.

Du kan booke for op til 10 personer ad gangen. Ønsker du at reservere for flere personer? Det kan du! Send en e-mail til [email protected] eller ring på +31(0)85-0806333.

Vores pakkelege er egnet til 1 person. Pakflåden er stor nok til, at du selv, din rygsæk og din cykel kan sidde komfortabelt.

Du starter din dag med instruktioner fra en af vores rangers i The Dome, hvor vi forklarer ruten og dit udstyr. Så er du klar til at gå! Du tager af sted med din rygsæk, inklusive packraft, pagajer, mad, vand og noget ekstra tøj. Alle dine andre ejendele bliver i dit telt i basecamp.

Du starter med en vandretur eller cykeltur på et par kilometer. Når du kommer ned til floden, puster du din packraft op og fortsætter din vandretur. Sørg for at stoppe i god tid, så du kan nyde en flot udsigt og en velfortjent frokost. Når du er tilbage i basecampen, kan du nyde et varmt brusebad, middag og en drink ved lejrbålet.

Selvfølgelig! Vælg “1-dagsrute” for at bestille en dags packraftingtur.

Packrafting stammer oprindeligt fra Alaska, hvor packrafts oftest bruges til at krydse store vandmasser i vildmarken under vandreture eller cykelture.

Bikerafting er en kombination af cykling og packrafting. Du kan nemt spænde din cykel fast på din flåde, når du fortsætter på vandet. Det giver dig mulighed for at køre længere ruter. Vælg “3-dages ruten” for at nyde 2 dages packrafting og 1 dag med bikerafting.

Nej, du skal overnatte i vores basecamp. Basecamp er start- og slutpunktet for alle vandrestier.

Du kan vælge at medbringe dit eget telt og soveudstyr eller overnatte i et af vores helt nye telte i basecampen. Vi har både enkle telte og luksuriøse glampingtelte til rådighed.

Så lidt som muligt. 😉 Et par uger før din ankomst sender vi dig en praktisk pakkeliste pr. e-mail. Nogle af de vigtigste ting er:

 • gode vandresko
 • behageligt tøj
 • flaske/pose til vand
 • solcreme
 • solbriller
 • godt humør 😀

Du medbringer kun din vandtætte rygsæk med packraft og pagajer (som tilsammen vejer ca. 4,5 kg), din mad, vand og ekstra tøj. I alt vil din rygsæk veje ca. 6,5 kg.

Uanset hvad du foretrækker! Vi sørger for, at din indkvartering og dit packraft-udstyr er klar til at tage af sted.

Skal du rejse i bil?
Vores basecamp er meget let tilgængelig med bil. Parker din bil gratis og bekvemt ved siden af basecamp. Vi vil holde en plads til dig!

Rejser du med tog?
Fantastisk! Du gør noget godt for naturen. Med tog kan du rejse til Heimbach togstation. Derfra er der kun 15 minutters gang til vores basecamp.

Skal du rejse med fly?
Vores basecamp ligger ca. 1 times kørsel fra Keulen-Bonn Lufthavn og Maastricht-Aachen Lufthavn. Har du brug for en lufthavnstransport? Derefter kan vi anbefale en togtur til Heimbach togstation. Foretrækker du at køre i bil? Du kan tage en taxa eller leje en bil i lufthavnen.

5/5
Vores eventyrere vurderer os med 9,8!
Google rating 5 stars

hvad vores eventyrere siger

Geniale kreationer
Læs mere
Jeg fik lov til at deltage i piloten 'packrafting & bikerafting i Eifel' 🛶🥾🚲 Super organiseret! Ruterne var meget flotte og overraskende. For nybegyndere som mig var det meget let at gennemføre. Om foråret/sommeren bliver omgivelserne kun endnu smukkere! Glampingteltene var meget flotte (og store!). Super dejlige senge, dejlige håndklæder og et praktisk bord med stole. Der er også service og en køler i teltet. Kort sagt, et afslappet ophold! Parkeringspladsen ved basecampen var også praktisk. Tak, gutter!
Kimberley Van Alphen
Læs mere
Sikke en oplevelse at være en del af pilotgruppen i Eifel. Det var et eventyr, som man aldrig glemmer. Smuk natur, en god kombination af at være udendørs og derefter komme til hægterne i luksus i et smukt glampingtelt. Og alt var fantastisk organiseret, så vi kunne virkelig slappe af og have følelsen af en aktiv ferie. Vi nød os selv og vil helt sikkert komme igen!
Noelle Laros
Læs mere
Jeg er en fan! Packraft Travel inviterede mig og min ven til at deltage i pilotprojektet i Tyskland (Eifel). Jeg vidste ikke hvad jeg kunne forvente, men jeg fandt det virkelig FANTASTISK! En super fed måde at være aktiv på, mens man nyder naturen på en afslappet måde. Intet forhindrer dig i at fortsætte dit spor over land OG vand. Det var meget nemt at puste packraft'en op med luftposen! Vi chillede ud på vandet på ingen tid. Vi var på gennemrejse i Tyskland på motorcykel og fandt dette en rigtig sjov måde at udforske Eifel på. Vi kommer igen i maj for at prøve 3-dages trail med bikeraften, vi glæder os allerede til det! 😃
Renske van Spreeuwel
Læs mere
Kan varmt anbefales til alle, der elsker natur og eventyr! Under den allerførste pilot i Eifel nød jeg mest ruterne over vandet med packraft. Det er virkelig en følelse af frihed! Kommunikationen på forhånd og på stedet med rangererne var virkelig i topklasse. Tak!
Work360
Læs mere
Vi var de heldige, der var med i pilotprojektet i Eifel. Sikke nogle smukke ruter! Dejlig vandring, cykling og padling på vandet. Packrafting var nyt for os. Vi fandt det en god måde at udforske området på egen hånd i fred og ro på. Den 3-dages tur kan varmt anbefales! Derefter tager du på packrafting i 2 dage og bikeraften i 1 dag. Vi havde også fornøjelsen af at overnatte i et helt nyt Glamping-telt. Teltet var fuldt udstyret. Dejlige senge og en dejlig frisk morgenmad om morgenen. Tilstedeværelsen og køleren var også meget praktisk. De sanitære faciliteter på campingpladsen var meget rene. Vi vil helt sikkert bestille igen til foråret!
Tidligere
Næste

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

👋 Deel de packraft ervaring met je vrienden en nodig ze uit om mee te gaan op avontuur in 2024! 🌳

𝗧𝗮𝗴 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗽𝗮𝗰𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁 𝗯𝘂𝗱𝗱𝘆'𝘀 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲𝘀.

— 
#PackraftTravel #PackraftExperience #PackraftAdventure #AdventureWithFriends #AdventureTime #ExploreNature #OutdoorAdventure #Packrafting2024 #PackraftingFun #PackraftingBuddies #AdventureAwaits #NatureExploration #PackraftingLife #PackraftingTrips #AdventureSeeker #PackraftingTour #NatureLovers #PackraftingAdventures #ExploreTheOutdoors #AdventureIsOutThere #NatureWanderlust #TravelAndExplore #PackraftingFriends #AdventureTogether #OutdoorFriends #TravelWithFriends #PackraftingGoals #AdventureFriends
35 0
🌊 𝗩𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗮𝗱𝗲𝗺𝗯𝗲𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿𝘄𝗲𝗴𝗲𝗻 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗽𝗮𝗰𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁 𝗮𝘃𝗼𝗻𝘁𝘂𝘂𝗿

🚣‍♂️ Ontdek verborgen plekken en geniet van de natuurlijke schoonheid van de Eifel.

~~~
#PackraftTravel #PackraftingAdventure #EifelWaterways #WaterAdventures #PackraftingFun #ExploreTheEifel #NatureWanderlust #PackraftingGermany #EifelNature #AdventureAwaits #NatureExploration #PackraftingExperience #WaterExplorations #OutdoorAdventure #PackraftingTour #WaterSports #EifelGermany #ExploreNature #AdventureSeeker #WaterWonderland #PackraftingLife #NatureLovers #PackraftingCommunity #WaterTravel #ExploreMore #PackraftingAdventures #EifelExploration #PackraftingJourney #EifelNatureLover #wateradventurers
68 1
🚣‍♂️ 𝗞𝗹𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗮𝗰𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁 𝗮𝘃𝗼𝗻𝘁𝘂𝘂𝗿 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗶𝗴𝗲 𝗘𝗶𝗳𝗲𝗹? 🏞️ Boek nu jouw packraft trail en geniet van de vrijheid van slow travel door prachtige natuurlijke waterwegen. 

~~~
#PackraftTravel #PackraftingAdventure #PackraftingExperience #ExploreTheOutdoors #NatureWanderlust #SlowTravel #PackraftingGermany #PackraftingFun #ExploreTheEifel #EifelNature #PackraftingLife #WaterAdventure #NatureExploration #AdventureTime #PackraftingTour #ExploreNature #EifelGermany #AdventureIsOutThere #TravelGoals #TravelEnthusiast #PackraftingAdventures #WaterwayExploration #OutdoorAdventure #PackraftingJourney #AdventureBound #Nature #Adventure #TravelInspiration #PackraftingTrips #DiscoverTheEifel
31 0
🚣‍♂️✨𝗝𝗲 𝗸𝘂𝗻𝘁 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝗡𝗨 𝗯𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟰! ✨🚣‍♂️

Yes, de agenda voor 2024 is geopend! Dus… grijp je kans, reserveer nu jouw geweldige packrafttocht in 2024 en ontdek de Duitse Eifel op een unieke manier met Packraft Travel.🛶🌊

📆 𝗛𝗼𝗲 𝘁𝗲 𝗯𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻
1. Ga naar www.packrafttravel.nl
2. Kies je 2- of 3-daagse trail 
3. Klik op ‘boek nu’
4. Selecteer je gewenste startdatum
5. Volg de eenvoudige stappen om je boeking te voltooien

That’s it!

Maar… wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt en de interesse is groot!

Tag je reisgenoten met wie je deze onvergetelijke reis wilt delen. 🤝👇

#PackraftTravel #AdventureAwaits #Explore2024 #BoekNU #Packrafting #Travel #Trail #Adventure #Eifel #PackraftingDuitsland #BikeraftingDuitsland
118 5

Domed Tent

Fully equipped dome tent with Fresh & Black technology that keeps it cool and dark!

Inside you’ll find everything you need for a good night’s sleep. Outside you can relax at your own camping seat.

Includes:

Glamping Tent

You can upgrade your stay to a 28 m2 luxury glamping tent!

We’ll make sure that you have everything at your disposal to relax and recharge in luxury.

Includes:

Telt med kupler

Fuldt udstyret kuppeltelt med Fresh & Black-teknologi, der holder det køligt og mørkt!

Indeni finder du alt, hvad du har brug for til en god nats søvn. Udenfor kan du slappe af på din egen plads på campingpladsen.

Inkluderer:

Glamping-telt

Du kan opgradere dit ophold til et 28 m2 stort luksus glamping-telt!

Vi sørger for, at du har alt til rådighed for at slappe af og genoplade dig selv i luksus.

Inkluderer:

INDHOLD EKSPEDITION FOODPACK

Sørg for at tilføje ekspeditionsmadpakken til din booking, så du kan starte dagen med en dejlig frisk morgenmad. Hold dig næret og fuld af energi med forskellige snacks, energibarer og frysetørrede overlevelsesmåltider til frokost og aftensmad.

2-DAY TRAIL

€ 39,-

3-DAY TRAIL

€ 59,-