Small logo icon

Packraft eventyr i Müllerthal

Google Logo
Packrafters vurderer os med en 9,8! ⭐⭐⭐⭐⭐

“Oplev de naturlige vidundere i det eventyrlige Müllerthal på en
2-dages uafhængigt packraft-eventyr med Packraft Travel i Luxembourg!”

🥾🚣 Hike, Paddle & Sleep 🏕️

Packrafting Müllerthal

Lad dig fortrylle af en af de smukkeste UNESCO Global Geoparks i Europa. Müllerthal, også kendt som Lille Schweiz, er kendt for sit eventyrlige naturlandskab. Nyd de smukke vandrestier gennem frodige skove, forbi imponerende klippeformationer, unikke sandstensklipper, smalle kløfter, og tag med packraft ud på den magiske Sauer-flod med forskellige strømfald. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren eventyrer, er packrafting i Müllerthal en uforglemmelig oplevelse for alle.

Edwin Hous
Edwin Hous
19 May 2024
Goed georganiseerd, goede briefings. Sfeer rondom het kampvuur was gezellig. De afwisseling tussen hiken en raften is goed te doen. Er is wel een basis fitheid voor nodig. Routes zijn strak uitgezet in een fantastische omgeving! Ik vindt het een aanrader 👊👊
Katja Neijmeijer
Katja Neijmeijer
14 May 2024
Wat was dit leuk om te doen! Ik heb de 2daagse tocht in de Eifel gedaan. Het was een mooie en afwisselende route door mooie stukken natuur en kleine dorpjes. De camping heeft een goede ligging en de glamping tent waar we sliepen is lekker groot en heerlijk om uit te rusten. Het was de spierpijn achteraf helemaal waard haha. Echt een aanrader!!
Denny Beljaards
Denny Beljaards
6 May 2024
Als je op een laagdrempelige en actieve manier de outdoor, de omgeving Eiffel wil ervaren, dat is dit een aanrader. Heerlijk genoten van het actief buiten zijn en lekker in de natuur en op het water en leuke mensen ontmoeten. Dit was mijn eerste en meteen geslaagde ervaring en zeker behoefte naar meer. Bedankt Packraft!💪
Eric van Dooren
Eric van Dooren
4 October 2023
Super goed geeegeld en echt tof eens wat anders de omgeving te verkennen 🙏❤️
Fenna Deters
Fenna Deters
28 September 2023
Super goed georganiseerd! Twee hele mooie routes gehiked en ge-raft, en op een heerlijke plek overnacht in een glamping-tent. Voor mensen die houden van natuur en een uitdaging zeker een aanrader!
Ursula Kraaijvanger
Ursula Kraaijvanger
22 September 2023
Het was zwaar maar fantastisch. We hadden drie dagen prachtig weer. Dit had wij niet willen missen
2-dages Packraft-rute ~ Müllerthal

Packrafting i den smukke Müllerthal-region i Luxembourg, en unik oplevelse! På den 2-dages packraft-rute kan du opdage Müllerthals naturlige skønhed med sine friskduftende skove, eventyrlige floder, tårnhøje klippevægge og de smalle sprækker og kløfter, der gør Müllerthal så speciel. Bliv ét med naturen, og fordyb dig i Müllerthals magiske verden i 2 dage.

Packraft-stien består af en kombination af vandring og rafting med start- og slutpunkt i basecamp.

Se den 2-dages rute her 👇

Map 2-Day trail luxembourg
Dag 1 =

Tilstand: 💪💪

🥾 Hike
0 km
🌊 Raften
0 km
Dag 2 =

Tilstand: 💪💪

🥾 Hike
0 km
🌊 Raften
0 km
GEARET
Vi har styr på det

Start dit eventyr dejligt afslappet. Vi sørger for, at alt er tilrettelagt for dig ned til mindste detalje. Vi starter med… Dit packraft-udstyr.

RYGSÆK

Vandtæt rygsæk til dit packraft-udstyr og personlige ejendele.

PACKRAFT

Letvægtspakkebåd med airbag til at puste båden op.

PEDDEL

4-delige peddel som du nemt kan bruge på dit tæppe.

Trekon Packraft Brand
VANDTÆT POSE

Vandtæt pose til at beskytte værdigenstande under dit eventyr.

SVØMMEVESTE

Lichtgewicht svømmer for en ekstra sikker tur over vandet.

FOODPACK

Sørg for tilstrækkelig energi med Expedition Foodpack = Valgfrit

Instructor basecamp Packraft Travel
BASECAMP
SLAPPE AF OG GENOPLADE...

Vi byder dig velkommen til vores helt nye basecamp i det fortryllende Müllerthal (Luxembourg)! Start- og slutpunktet for hver sti. Ligger på en campingplads, der er fuldt udstyret og omgivet af natur. Det perfekte sted at starte dit eventyr med morgenmad, slappe af, når du kommer tilbage fra din tur, og overnatte.

Vores rangers vil give dig klare instruktioner om dit udstyr og ruten, og de vil være til rådighed hele dagen, hvis du har spørgsmål.

GLAMPING ELLER TILBAGE TIL DET BASALE
ET 1000-STERREN OPHOLD ✨

2-dages turen inkluderer en overnatning i vores basecamp. Gå efter bekvemmelighed, og vælg at bo i et udstyret Basic- eller Glamping-telt. Eller vil du hellere slå dit eget telt op? Valget er dit!

Går du Back to Basic, eller foretrækker du at campere i luksus? Basic-teltene er udstyret med liggeunderlag og et campingsæde. Glampingteltene er udstyret med en komfortabel seng med dyne og pude, bord med stole, service og en køleboks. Det perfekte sted at trække sig tilbage og slappe af.

PRAKTISK INFO

med følgende tilføjelser...

EKSTRA NAT?

Starter du dit packrafting-eventyr fuld af energi? Så book en ekstra overnatning forud for din tur. En ekstra nat efter turen er også mulig. På den måde kan du nyde de smukke omgivelser og seværdigheder endnu længere! De ekstra nætter inkluderer altid en lækker, frisk morgenmad.

Ekspedition Foodpack

For at sikre tilstrækkelig ernæring til hele din 2-dages tur skal du tilføje Expedition Foodpack til din booking. Det inkluderer en lækker frisk morgenmad, forskellige snacks, energibarer og sunde frysetørrede eventyrmåltider til frokost undervejs og som aftensmåltid. Har du kostbehov eller allergier? Giv os besked, så justerer vi din madpakke i overensstemmelse hermed.

Praktisk information

2-DAGES STIEN ~ FRA 119 EURO

dag 1 af din tur starter vores ranger kl. 9 med en briefing om ruten og packraft-udstyret. Fra kl. 9.30 tager du af sted på egen hånd og navigerer nemt rundt på stien med din telefon. Tag dig tid til at opleve eventyret i dit eget tempo, og nyd hvert øjeblik!

dag 2Du starter dagen med en lækker morgenmad (inkl. madpakke) og tager af sted, når du vil. Husk, at den gennemsnitlige varighed af turen, inklusive pauser, er ca. 6 timer. Du vil være tilbage i basecamp senest kl. 18 for at aflevere dit udstyr og dele dine oplevelser med os! 😃

INKLUDERET I STIEN

 • Komplet packraft-udstyr
 • Vandre- og padlestier i 2 dage
 • Instruktioner fra en ranger
 • 1 stående plads i basecamp (dag 1 på 2)
 • Parkering
 • Brug af brusere og toiletter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Ja, det er muligt! Du kan booke en ekstra nat før din tur inklusive morgenmad. Vi byder dig velkommen i basecamp mellem kl. 16.00 og 18.00 dagen før din tur. Næste morgen vil du nyde en dejlig frisk morgenmad, så du kan starte dit eventyr fuld af energi.

Vi byder alle med et godt fysisk helbred og god kondition velkommen. En vis erfaring med at vandre med rygsæk og et svømmebevis er påkrævet. Du har masser af tid til at tilbagelægge ruten i dit eget tempo, holde pauser og nyde den betagende natur.

Helt sikkert! Vores erfarne rangers vil give dig detaljerede instruktioner om stien og dit packraft-udstyr. Det er ikke tekniske ruter over vand. Desuden har du fuld frihed til at følge stien i dit eget tempo og holde pause, når du vil.

Der kræves kun en god fysisk form, et svømmebevis og lidt vandreerfaring med rygsæk.

Når du ankommer til vandet, er det meget nemt at puste packraft’en op ved hjælp af den specialdesignede airbag. Ved at fylde luft i posen og tømme den ned i flåden, ligesom i en fat boy-luftstol, puster du ubesværet packraft’en op. Der skal ca. 8 til 10 fulde airbags til at puste rygsækken helt op. Efter at have padlet ad en smuk sti over vandet, kommer du op af vandet ved det udpegede punkt. Når du åbner ventilen, tømmes luften hurtigt ud af packraften, hvorefter du kan rulle den sammen og lægge den tilbage i rygsækken.

Nej. Det, der gør vores koncept så specielt, er, at du kan få dit eventyr uafhængigt. Vi leverer det komplette packraft-udstyr, de nødvendige instruktioner, ruten på din telefon, en Expedition Foodpack (= valgfrit) og et sted at sove.

Uanset om du rejser alene, med din partner, venner, kolleger eller familie, har du friheden til at følge stien i dit eget tempo med dine egne rejsekammerater.

Helt sikkert! Familier med børn er meget velkomne. Minimumsalderen for at deltage i vores packraft-trails er 12 år.

Bemærk venligst! Deltagere under 18 år skal ledsages af en forælder eller en voksen, der er ansvarlig for at følge stierne. Et svømmebevis er obligatorisk for alle.

Absolut! Vi har omhyggeligt udvalgt sikre ruter. Du tager først af sted på egen hånd, når du har fået en klar briefing. Under briefingen bliver packrafting-udstyret forklaret grundigt, inklusive de nødvendige sikkerhedsinstruktioner. Packraft-udstyret er af meget høj kvalitet.

Hvis du har spørgsmål undervejs, er vores rangers altid tilgængelige på telefonen for at støtte og hjælpe dig. Din sikkerhed og komfort er vores højeste prioritet.

Vores enkle bookingsystem guider dig gennem bookingprocessen i blot et par trin.

Det er muligt at booke for op til 10 personer på én gang. Vil du gerne booke til en større gruppe? Vi vil med glæde se på mulighederne sammen med dig. Kontakt os på hello@packrafttravel.com eller ring på +31(0)85 080 6333. Vi vil med glæde hjælpe dig!

Vores packrafts er designet til individuel brug. Med plads nok til dig (+ evt. din hund) og din rygsæk er vores packrafts perfekt skræddersyet til dine eventyrbehov. Let at manøvrere og lav vægt.

Nogle gange kan vejret være uforudsigeligt, men vi er godt forberedt! Hvis vandstanden i Sauer-floden er for lav eller for høj til rafting, flytter vi ruten til Eifel i Tyskland. På den måde sikrer vi, at dit packraft-eventyr altid fortsætter. Hvis en flytning er nødvendig, vil du modtage besked via e-mail og WhatsApp senest 1 dag før dit spor.

Det kan du tro! Det er ikke noget problem for os at tilpasse din Expedition Foodpack til en vegetarisk eller vegansk variant. Vi er også glade for at gøre den friske morgenmad vegetarisk eller vegansk for dig. Selv hvis du har særlige kostbehov eller allergier, vil vi med glæde tilpasse din madpakke derefter.

Fortæl os om dine kostpræferencer ved at tilføje en kommentar til din booking. Så sørger vi for, at din Expedition Foodpack er klar.

Til opladning af din telefon og powerbank er der en central USB-hub i basecamp. Brug af dette er gratis! Vil du helst have din egen stikkontakt i teltet, så du f.eks. kan køle en køleboks? Vi kan arrangere det! Du skal blot tilføje powerpointet til din booking.

Absolut! Hos Packraft Travel har vi alt, hvad du behøver for at få en uforglemmelig oplevelse!

Så hvad kan du forvente?
✅ Udforsk betagende packraft-stier 2 dage i eventyrlige Müllerthal 🥾🛶
✅ Ideel til grupper på op til 20 personer
✅ God tilgængelighed og tilstrækkelig parkeringsplads
✅ Instruktioner fra erfarne packraft rangers
✅ Overnatningsmuligheder i Basic-telte eller egne telte 🏕️
✅ Morgenmad inkluderet
✅ Ingen bekymringer om mad undervejs, vi sørger for madpakker!
✅ Nyd en lækker grillaften 🍗 🐟 🥗 og sjove pubquizzer – vi arrangerer det!

Vi vil sørge for, at dit firmaarrangement bliver en komplet og bekymringsfri oplevelse fra start til slut.

Kontakt os i dag for mere information og tilgængelighed 🗓️

Tlf: +31(0)85 080 6333
E-mail: hello@packrafttravel.com

Din dag starter med en briefing af en af vores rangers i basecamp, hvor vi forklarer ruten og dit packraft-udstyr. Så er du klar til at gå i gang! Du tager kun af sted med din rygsæk, som indeholder din packraft, pagajer, vand, mad til dagen og ekstra tøj. Alle dine andre ejendele kan du trygt efterlade i dit telt i basecamp.

Du starter med en vandretur på flere kilometer. Du kan nemt følge ruten via en app på din telefon. Når du ankommer til floden, puster du din packraft op og fortsætter stien over vandet. Tag dig tid til at stoppe ved naturskønne steder og nyde en velfortjent frokost. Når du er tilbage i basecamp, kan du slappe af med et varmt bad, et dejligt måltid eller grillmad og en hyggelig drink med skumfiduser ved lejrbålet.

Packrafting har sin oprindelse i Alaska, hvor man primært bruger packrafts til at krydse store vandveje under vandreture i vildmarken. En ultralet tømmerflåde, der nemt passer ned i en rygsæk eller en packraft, gør eventyret ekstra behageligt!

Nej, vi overnatter i vores basecamp. Basecamp fungerer som både start- og slutpunkt for alle stier.

Du kan vælge at medbringe dit eget telt og soveudstyr eller overnatte i et af vores helt nye Basic-telte i basecamp. Basic-teltene er udstyret med liggeunderlag og et campingsæde.

Så lidt som muligt… 😉 10 dage før dit eventyr starter, sender vi dig en praktisk pakkeliste med vigtige ting, herunder:

 • Robuste vandrestøvler
 • Komfortabelt tøj
 • Vandflaske eller vandpose
 • Solcreme
 • Og, selvfølgelig, godt humør 😀.

Du skal kun bære din vandtætte rygsæk, der indeholder din packraft, pagajer, svømmevest (tilsammen ca. 6,5 kg), mad, vand og ekstra tøj. I alt vil din rygsæk veje omkring 8,5 kg.

Bare rolig, vores basecamp er let tilgængelig på alle måder. Slap af, og nyd din rejse. Vi er klar til at byde dig velkommen til vores basecamp i det smukke Müllerthal!

Rejser du i bil?
Vores basecamp er meget nem at nå i bil. Du kan parkere din bil gratis og nemt ved siden af basecampen.

Rejser du med tog?
Fantastisk! Fantastisk for miljøet 😀 Du kan rejse til Müllerthal med tog og bus. Fra busstationen er der kun 5 minutters gang til vores basecamp.

Absolut! Hvis din hund er tilstrækkelig atletisk og kan gå omkring 14 km om dagen OG elsker vand, vil den helt sikkert få sit livs oplevelse! Din hund skal sidde eller ligge mellem dine ben, når du er i tømmerflåden. Det er obligatorisk at give din hund sko på for at forhindre, at neglene beskadiger flåden. Du kan selv medbringe dem eller leje dem af os for €5 pr. dag.

Bemærk venligst! Medbring dit eget telt, da hunde ikke er tilladt i vores telte.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

👋 Deel de packraft ervaring met je vrienden en nodig ze uit om mee te gaan op avontuur in 2024! 🌳

𝗧𝗮𝗴 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗽𝗮𝗰𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁 𝗯𝘂𝗱𝗱𝘆'𝘀 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲𝘀.

— 
#PackraftTravel #PackraftExperience #PackraftAdventure #AdventureWithFriends #AdventureTime #ExploreNature #OutdoorAdventure #Packrafting2024 #PackraftingFun #PackraftingBuddies #AdventureAwaits #NatureExploration #PackraftingLife #PackraftingTrips #AdventureSeeker #PackraftingTour #NatureLovers #PackraftingAdventures #ExploreTheOutdoors #AdventureIsOutThere #NatureWanderlust #TravelAndExplore #PackraftingFriends #AdventureTogether #OutdoorFriends #TravelWithFriends #PackraftingGoals #AdventureFriends
Google Logo
5/5
Packraft Travel 2-dages Trail Luxembourg
4.9 5 1 72

Domed Tent

The dome tent with Fresh & Black technology that keeps it cool and dark!

Inside you will find the basic necessities for a good night’s sleep. Outside you can relax at your own camping seat.

Includes:

Glamping Tent

Upgrade your stay to a 12 m2 luxury glamping tent!

We’ll make sure that you have everything at your disposal to relax and recharge in luxury.

Includes:

CONTENT EXPEDITION FOODPACK

Make sure to add the expedition foodpack to your booking to start your day off with a lovely fresh breakfast. Stay nourished and full of energy with various snacks, energy bars and freeze dried survival meals for lunch and dinner.

2-DAY TRAIL

€ 39,-

Kuppeltelt

Kuppelteltet med Fresh & Black-teknologi, der holder det køligt og mørkt!

Indenfor finder du de basale fornødenheder til en god nats søvn. Udenfor kan du slappe af på din egen campingplads.

Inkluderer:

Glamping-telt

Opgrader dit ophold til et 12 m2 luksus glampingtelt!

Vi sørger for, at du har alt til rådighed, så du kan slappe af og lade op i luksus.

Inkluderer:

INDHOLD EKSPEDITION FOODPACK

Sørg for at tilføje ekspeditionsmadpakken til din booking, så du kan starte dagen med en dejlig frisk morgenmad. Hold dig næret og fuld af energi med forskellige snacks, energibarer og frysetørrede overlevelsesmåltider til frokost og aftensmad.

2-DAY TRAIL

€ 39,-

INDHOLD EKSPEDITION FOODPACK

Sørg for at tilføje ekspeditionsmadpakken til din booking, så du kan starte dagen med en dejlig frisk morgenmad. Hold dig mæt og fuld af energi med forskellige snacks, energibarer og frysetørrede ekspeditionsmåltider til frokost og aftensmad.

2-DAY TRAIL

€ 39,-

3-DAY TRAIL

€ 59,-